Novice

PREVZEM KNJIŽNIČNEGA GRADIVA V PAKETNIKU 24/7

Aktualne novice

Člani Knjižnice Brežice lahko gradivo brezplačno naročite/rezervirate in ga prevzamete v paketniku, ki se nahaja ob vstopu v osrednjo knjižnico.

Ob naročilu/rezervaciji gradiva v Moji knjižnici (COBISS+ ali mCOBISS) lahko člani knjižnice samostojno izberete prevzem gradiva v paketniku (izberete prevzemno mesto Brežice, paketnik), sicer nas na to opozorite s klicem oziroma po elektronski pošti.

O čakajočem gradivu v paketniku boste obveščeni s strani aplikacije proizvajalca paketnika Direct4.me. Če ste naročeni na e-obvestila o prispelem rezerviranem gradivu, pa s strani COBISS-a.

Uporaba paketnikov ni pogojena z imetjem pametnega telefona. Če slednjega imate, si lahko za prevzem gradiva naložite aplikacijo Direct4.me, sicer pa pri odpiranju paketnika sledite navodilom prejetega SMS-obvestila.

Naročite/rezervirate lahko več enot gradiva. Slednje vas bo v paketniku čakalo 3 dni/72 ur od prejetega SMS-obvestila. Neprevzeto gradivo zaračunavamo po veljavnem ceniku knjižnice.

Paketniki niso namenjeni vračilu gradiva. To še vedno poteka na knjigomatu za vračilo gradiva 24/7.

Želimo vam prijetno uporabo. Napotki za prevzem naročenega/rezerviranega gradiva z mobilno aplikacijo Direct4.me in/ali brez nje pa so vidni v priponki.


Bi radi brali, pa ne morete priti v knjižnico?
Ste za to, da knjižnico pripeljemo v vaš dom?

Več

Spoštovani člani in uporabniki.

Knjižnica v Cerkljah ob Krki bo v četrtek, 9. maja 2024, zaprta.

Hvala za razumevanje.

Več