Napovednik dogodkov

Izdelava cvetličnega kompleta nakita z Manco Grubič; 13. 6. 2024

Vabimo vas na ustvarjalno delavnico Izdelava cvetličnega kompleta nakita z Manco Grubič v četrtek, 13. junija 2024, ob 17. uri v Dvorani Savice Zorko v Knjižnici Brežice.

 

 

Z Manco Grubič, oblikovalko nakita, ki ustvarja z imenom Manca – narejeno s srcem, bomo izdelali unikaten komplet nakita (ogrlica, prstan, uhani) z vzorcem cvetlic. Predznanje za udeležbo na delavnici ni potrebno, zaželeni pa so ogreti in razgibani prsti ter dobra volja.

Število mest za udeležbo na delavnici je omejeno. Obvezne so predhodne prijave, ki jih do vključno ponedeljka, 10. junija 2024, oziroma do zapolnitve mest zbiramo na e-naslovu manca.grubic@gmail.com. Udeležba na delavnici znaša 20 evrov na osebo. V ceno je vključen material, iz katerega bomo izdelali nakit. Slednjega boste po koncu delavnice udeleženci odnesli domov. Ob prijavi vam bo izvajalka delavnice posredovala račun in podatke za plačilo. Z izvedenim plačilom na izvajalkin TRR bo vaša prijava na delavnici potrjena.

Prijazno vabljeni.


Olimpionik Leon Štukelj.

V duhu pariških olimpijskih iger, na katerih je Leon Štukelj pred stotimi leti osvojil prvo slovensko zlato olimpijsko medaljo, letošnjo akcijo zbiranja spominov posvečamo športu oziroma telovadbi.

Z…

Več

Vabimo vas na brezplačni Tečaj masaže dojenčka. Izveden bo v dveh skupinah, vodila ga bo Maja Trupi, certificirana inštruktorica masaže dojenčkov po metodi IAIM. 

Več