Napovednik dogodkov

Delavnica fraktalne risbe z Mihaelo Kežman; 9. 6. 2023

V petek, 9. junija 2023, vas ob 9.30 vabimo v e-učilnico Knjižnice Brežice na delavnico fraktalne risbe. 

Delavnico bo vodila Mihaela Kežman, učiteljica III. stopnje fraktalne risbe, izbrana tema ustvarjanja pa je prisotnost v trenutku. S tovrstno fraktalno risbo se postavimo v sedanji trenutek. Nismo niti v preteklosti niti v prihodnosti. Prihajamo v stik s seboj, s svojim bistvom.

Število mest za udeležbo na delavnici je omejeno. Obvezne so predhodne prijave, ki jih do vključno srede, 7. junija 2023, oziroma do zapolnitve mest zbiramo na e-naslovu mihaela.kezman@gmail.com. Udeležba na delavnici znaša 20 evrov na osebo. O načinu plačila se boste z izvajalko dogovorili ob prijavi.

Ves potreben material dobite na delavnici. Po želji in za lastno uporabo lahko s sabo prinesete barvice, gel ali bleščeča pisala. Sposobnosti risanja za udeležbo na delavnici niso potrebne.

Naj bo obisk delavnice darilo vam samim. Da se ustavite, umirite in v sebi prebudite ustvarjalnost.


Olimpionik Leon Štukelj.

V duhu pariških olimpijskih iger, na katerih je Leon Štukelj pred stotimi leti osvojil prvo slovensko zlato olimpijsko medaljo, letošnjo akcijo zbiranja spominov posvečamo športu oziroma telovadbi.

Z…

Več

Vabimo vas na brezplačni Tečaj masaže dojenčka. Izveden bo v dveh skupinah, vodila ga bo Maja Trupi, certificirana inštruktorica masaže dojenčkov po metodi IAIM. 

Več